Neler yeni
XenForo Bannerlar
Modern AdBlock Uyarısı

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Hiçbir zaman yapacağınız alışverişlerde M2pvpserverlere güvenerek alışveriş yapmayın. M2pvpserverler hiçbir firmanın garantörü değildir. Hosting yetkilisi rütbesine sahip olsun ya da olmasın, forum yönetiminde olsun ya da olmasın hiçkimse M2pvpserverler adına satış yapma ya da güvence verme yetkisine sahip değildir. Alışveriş yapacağınız firmalara sadece M2pvpserverler yönetiminde diye ya da hosting yetkilisi rütbesine sahip diye güvenmeyin. m2pvpserverler.com olarak görevimiz alıcı ve satıcıyı bir araya getirmektir. Onun dışında kalan herşeyde alıcı ve satıcı sorumludur. m2pvpserverler.com Yönetimi olarak bu bölümlerde yapacağınız alışverişlerin hiçbirinde sorumluluğumuz olmadığını tekrar belirtir, üyelerimizden alışveriş yapacakları firmaları önceden çok iyi araştırmalarını öneririz. m2pvpserverler üzerindeki tüm bölümlerde alışveriş yaparken bu şartları ve sorumluluğun tamamen size ait olduğunu kabul etmiş olursunuz.

Ücretli Files ⚔️98-99 / 1-120 Files ⚔️ DEV İNDİRİM ⚔️ BerzaH-Metin2Services ⚔️ Nisan ayına özel DEV KAMPANYA ⚔️

berzahx

Yeni Üye
Files Sahibi
berzahx
Files Yapısı
1-120 ve 98-99
Files Fiyatı
15000
İletişim
Discord:byberzah
BERZAH METİN2 SERVICES

Merhaba değerli forum severler ben berzahx uzun süredir Metin2 files geliştirme alanında çalışıyorum. Sorun olmayan, stabil ve optimize server yapıları hazırlıyorum. Fileslerdeki temel amacım herzaman, uzun soluklu ve oyuncuyu sıkmayan; oyunu bir zorunluluk değil, keyifli bir eğlence haline getiren bir yapı oluşturmak oldu. Şu ana kadar 2 adet files geliştirdim; biri emek yapıya, diğeri WS’lik yapıya uygundur. Fiyatlandırma konusunda uçuk rakamlar yerine, bu işe yeni başlayan kardeşlerimizin de rahatça ulaşabileceği seviyelerde tutarak yardımcı olmayı amaçlıyorum.​

1778725420558.png

HIZMETLERIMIZ

• Profesyonel Sistemler
  • Sistem Sökme
  • Sistem Çıkarma
  • Sistem Ekleme
  • Teknik Destek
  • Otopack Yapımı
  • Quest Yazımı
  • Map Tasarımı ve Düzenleme
  • Pvplerde Proxy Tabanlı Çoklu Client Açma
  • Web sitesi oluşturma ve tasarlama (Oyun Dışı Web hizmetleride dahildir.)

Tüm müşterilerime satın aldıktan sonra 24saat anlık destek sağlıyorum.
Tüm soru,istek ve önerileriniz dikkate alınır ve gerekli destek sağlanır.

NEDEN BİZDEN FİLES ALMALISIN?

✅ Stabil ve test edilmiş bir yapı
✅ Bug ve crash sorunları olmayan temiz bir files
✅ Profesyonel, birebir satış sonrası teknik destek
✅ Uyumlu ve sorunsuz sistemler
✅ Geliştirilebilir ve açık kaynak mantığı
✅ Performans odaklı, lag ve drop minimum seviye
✅ Sunucu açmaya hazır
✅ Gerçek satıcı, gerçek referans ve güvenilir iletişim

Website için görsele tıkla
1778725516045.png

Instagram: berzahx
Discord: byberzah
Websitemden diğer iletişim seçeneklerinide kullanabilirsiniz.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar