Neler yeni
XenForo Bannerlar
Modern AdBlock Uyarısı

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

1 - 99 SAYLES2 2005 RUHUNU YAŞATAN EMEĞE DAYALI KLASİK METİN2 MACERASI

SayLes

Yeni Üye
Server Adı
Sayles2
Server Web Sitesi
https://sayles2.com.tr/tanitim/
Server Discord Adresi
https://discord.gg/GWSQFsaafV
Açılış Tarihi
25 Eyl 2026
Server Durumu
ZOR
Level Aralığı
1-99
Sayles2.com.tr

SayLes2, 2005 Metin2 ruhunu modern ve dengeli sistemlerle yeniden yaşatan emek odaklı bir klasik server deneyimidir. Gereksiz, oyunun dengesini bozan sistemler yerine; sağlam gelişim, mücadele, lonca rekabeti ve topluluk odaklı bir yapı sunar.
Efsunsuz gelişim yapısıyla gücünü hazır bonuslardan değil, düşürdüğün ekipmanlardan, tamamladığın görevlerden ve verdiğin emekten kazanırsın. Başlangıç ekipmanlarıyla maceraya hızlıca katılır; klasik level ilerleyişinde karakterini kendi oyun tarzına göre geliştirirsin.
SayLes2’de grup kasılma ve Grup Kutsama sistemiyle arkadaşlarınla daha verimli ilerleyebilir, uzaktan kükrüme ile aksiyondan kopmadan mücadeleye devam edebilirsin. Otomatik av, klasik balıkçılık, biyolog ve av görevleri, at görevleri, offline pazar, lonca arazileri, özel envanter, madencilik ve üretim gibi sistemler oyunun doğal akışına uygun şekilde tasarlandı.
Boss mücadeleleri, görev zincirleri, lonca rekabeti ve oyuncu topluluğu; her seviyede yeni bir hedef sunar. Hileye karşı SayLes AntiCheat Mobile aktif olarak çalışır ve herkes için daha adil, temiz bir oyun ortamı hedefler.
Teknik yardım, hesap desteği ve hata bildirimleri için Discord destek ekibimiz her zaman ulaşılabilir. SayLes2’de amaç basit: emeğin değer gördüğü, rekabetin keyif verdiği ve eski Metin2 heyecanının yeniden yaşandığı gerçek bir macera sunmak.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar