- Dc
- fatihbulut
Sura Cehennem Koşucu Zırhı: +9 Basma, Üretim ve Efsun Rehberi
Selamlar Metin2’nin karanlık güçlerine hükmeden Sura dostlarım! Oyunun son safhalarına gelip 105. seviyeye adım attığınızda, karakterinizi tam bir tanka dönüştürecek o efsanevi zırhla tanışma vaktiniz geldi: Cehennem Koşucu Zırhı.
Sura karakterine özel olan ve 20839 koduyla tanınan bu zırh, sunduğu devasa defans ve beceri hasarı direnciyle oyunun en prestijli ekipmanlarından biridir. Gelin, bu zırhı nasıl elde edeceğinize ve +9’a giden o zorlu yolda nelerle karşılaşacağınıza birlikte bakalım.
Üretim İçin Gereken Malzemeler:
Cehennem Koşucu Zırhı+9, Sura karakterinizin üzerindeki yıkılmaz bir kale gibidir. Onu doğru taşlar ve efsunlarla donattığınızda, rakipleriniz için tam bir kabusa dönüşürsünüz!
Selamlar Metin2’nin karanlık güçlerine hükmeden Sura dostlarım! Oyunun son safhalarına gelip 105. seviyeye adım attığınızda, karakterinizi tam bir tanka dönüştürecek o efsanevi zırhla tanışma vaktiniz geldi: Cehennem Koşucu Zırhı.
Sura karakterine özel olan ve 20839 koduyla tanınan bu zırh, sunduğu devasa defans ve beceri hasarı direnciyle oyunun en prestijli ekipmanlarından biridir. Gelin, bu zırhı nasıl elde edeceğinize ve +9’a giden o zorlu yolda nelerle karşılaşacağınıza birlikte bakalım.
1. Cehennem Koşucu Zırhı Nasıl Elde Edilir? (Üretim)
Bu zırhı canavarlardan düşürmeyi beklemeyin; Cehennem Koşucu Zırhı özel bir üretim eşyasıdır. Elde etmek için Ejderha Kayası Burnu’nda bulunan Kawuco veya Jae-Seon Kim isimli NPC'lere gitmeniz gerekir.Üretim İçin Gereken Malzemeler:
- 1 adet +5 (veya üzeri) Kemik Plaka Zırh.
- 1 adet Zırh Planı.
- 1 adet Kırmızı Boya.
- 5 adet Gümüş veya Çelik Plakalar.
- 3.000.000 Yang.
2. +9 Yolculuğu: Basma İtemleri ve Maliyet
Zırhı parlatmak ve o muazzam özelliklerine kavuşmak için nadir malzemelere ihtiyacınız olacak. İşte seviye seviye gerekenler:- +1 için: 1x Gri Boya, 7.500 Yang.
- +2 ve +3 için: 2x Gri Boya, 1x Mitril ve 15.000-25.000 Yang.
- +4 ve +5 için: 3x Gri Boya, 2x Mitril ve 40.000-65.000 Yang.
- +6 için: 4x Gri Boya, 3x Mitril ve 90.000 Yang.
- +7 için: 4x Gri Boya, 1x Titandiyoksit ve 120.000 Yang.
- +8 için: 4x Gri Boya, 1x Akik ve 150.000 Yang.
- +9 için: 4x Gri Boya, 1x Ay Taşı ve 250.000 Yang.
3. Zırhın Verdiği Muazzam Değerler
Cehennem Koşucu Zırhı, artı seviyesi arttıkça hem savunmanızı artırır hem de hareket hızındaki cezayı azaltır.- +0 Seviyesinde: 140 Defans, %6 Büyü Dayanıklılığı, %1 Beceri Hasarına Karşı Koyma ve -%15 Hareket Hızı (105. Seviye).
- +9 Seviyesinde: 340 Defans, %30 Büyü Dayanıklılığı ve %5 Beceri Hasarına Karşı Koyma sağlar (115. Seviye).
4. En İyi Efsun ve Taş Kombinasyonu
Zırhınızın tam 3 adet taş slotu bulunur. Genellikle Yaşam Taşı, Korunma Taşı ve özellikle PvP için Büyü Bozma Taşı eklemek en mantıklı yoldur.İdeal (1-5) Bonuslar:
Zırhınıza efsun atarken şu öncelik sırasını takip etmelisiniz:- Savunmalar: Kılıç, Bıçak, Pençe ve Çiftel Savunması (Her biri %15).
- Dayanıklılık: Max. HP (+2000) ve Hasarın HP tarafından absorbe edilmesi (%10).
- Hücum: Saldırı Değeri (+50) ve Büyü Hızı (%20).
Gelişmiş (6-7) Bonuslar:
Zırhınızı mükemmelleştirmek isterseniz; Patronlardan gelen hasarı %5 azaltma, Yarı İnsanlara karşı %10 direnç veya Karanlık Taş / Büyü Çözme gibi Sura becerilerine +%5 hasar artışı eklemeyi unutmayın.Cehennem Koşucu Zırhı+9, Sura karakterinizin üzerindeki yıkılmaz bir kale gibidir. Onu doğru taşlar ve efsunlarla donattığınızda, rakipleriniz için tam bir kabusa dönüşürsünüz!