- Dc
- fatihbulut
Yılan Mantosu +15: 120 Level Zirve Zırhı Üretim ve Efsunları
Selamlar Metin2'nin 120. seviye usta Savaşçıları!
Oyunun en üst düzey savunma ekipmanlarından birine odaklanıyoruz: Yılan Mantosu. Bu zırh, 120. seviyede giyilebilmesi ve +15 seviyesinde sunduğu 730'a varan Defans değeri ile karakterinizin zirveye ulaşmasını sağlıyor,.
Peki, bu Kutsal Parça zırhı nasıl elde edebilirsiniz, riskli üretim şanslarını nasıl yönetirsiniz ve onu kırılmaz bir kale yapacak en iyi efsunlar nelerdir? Tüm detaylar bu kapsamlı rehberde!
Ayrıca bu zırhlara SungMa İradesi (STR, VIT, RES, INT) gibi statlar da gelebilir,,.
Üretim için gerekli malzemeler şunlardır:
Not: Şamanlar için de benzer şekilde, Saf Yılan Mantosu üretiminde kullanılan S. Yılan Mantosu (Üretim) malzemesi mevcuttur. Bu malzeme, Yılan Hazinesi, Paralı Asker Ödülü (Yılan Tapınağı) veya Yılan Tapınağı Başarı Ödülü'nden elde edilebilir.
Selamlar Metin2'nin 120. seviye usta Savaşçıları!
Oyunun en üst düzey savunma ekipmanlarından birine odaklanıyoruz: Yılan Mantosu. Bu zırh, 120. seviyede giyilebilmesi ve +15 seviyesinde sunduğu 730'a varan Defans değeri ile karakterinizin zirveye ulaşmasını sağlıyor,.
Peki, bu Kutsal Parça zırhı nasıl elde edebilirsiniz, riskli üretim şanslarını nasıl yönetirsiniz ve onu kırılmaz bir kale yapacak en iyi efsunlar nelerdir? Tüm detaylar bu kapsamlı rehberde!
Bölüm 1: Yılan Mantosu Temel Statları ve Zirve Değerler
Yılan Mantosu, 120. seviyede giyilebilir. Bu zırh, özellikle Savaşçılar için tasarlanmış olup, Parça Çeşidi Kutsal Parça (120) olarak geçer. Güçlendirme için 3 adet Taş Slotuna sahiptir.+15 Maksimum Statlar ve Değişken Bonuslar
Yılan Mantosu'nu bu kadar özel yapan şey, yüksek Defans değerinin yanı sıra rastgele gelen değişken bonuslarıdır.- Defans Değeri: Zırhın Defans aralığı yüksektir. +0 seviyesinde 215 ile 320 arasındayken, +9 seviyesinde 435 ile 540, ve +15 seviyesinde ise 625 ile 730 Defans aralığına ulaşır.
- Hareket Hızı: Zırh başlangıçta -%15 hareket hızı cezasıyla gelirken, +9'da -%6, ve +15'te %25'e kadar artış gösterebilir.
Bonus | +9 Zirve Değeri | +15 Zirve Değeri |
|---|---|---|
Maksimum HP | +4000 | +6500 |
Ortalama Zarara Direniş | %9 | %18 |
Beceri Hasarına Karşı Koyma | %9 | %18 |
Büyüye Karşı Dayanıklılık | %15 | %30 |
Canavarlara Karşı Güçlü | %10 | %18 |
Bölüm 2: Yılan Mantosu Nasıl Elde Edilir? (Üretim Detayları)
Yılan Mantosu, Metin2’de herhangi bir canavardan, metinden veya sandıktan düşmez,. Bu zırh, sadece Yılan Heykeli aracılığıyla üretim yapılarak elde edilir,.Üretim Malzemeleri ve Şans
Yılan Mantosu'nun üretimi için Yılan Heykeli'ne (Yilad Geçidi veya Yılan Tapınağı Giriş Katı konumunda bulunur) gitmelisiniz.Üretim için gerekli malzemeler şunlardır:
- 1 adet Yılan Mantosu (Üretim) (Savaşçılar için yılan mantosu üretim malzemesidir),.
- 10 adet Yılan Deseni,.
- 5 adet Yılan İpeği,.
- 10 adet Gece Jediti,.
- 5 adet Yılan Cilası.
- 10.000.000 Yang,.
- 100 Gaya,.
Not: Şamanlar için de benzer şekilde, Saf Yılan Mantosu üretiminde kullanılan S. Yılan Mantosu (Üretim) malzemesi mevcuttur. Bu malzeme, Yılan Hazinesi, Paralı Asker Ödülü (Yılan Tapınağı) veya Yılan Tapınağı Başarı Ödülü'nden elde edilebilir.
Bölüm 3: +9 ve Üstü Yükseltme Maliyeti
Yılan Mantosu'nu +9 seviyesine ulaştırmak için yüksek miktarda Yang ve zorlu geliştirme eşyaları gereklidir.Seviye | Yang Maliyeti | Örnek Geliştirme Eşyaları (Adetler) |
|---|---|---|
+1'e Geçiş | 150.000 Yang | 10x Eşya 1, 1x Eşya 3 |
+5'ten +6'ya | 310.000 Yang | 20x Eşya 1, 2x Eşya 2, 1x Eşya 3 |
+8'den +9'a | 770.000 Yang | 60x Eşya 1, 2x Eşya 2, 1x Eşya 3 |
+14'ten +15'e | 1.920.000 Yang | 70x Eşya 1, 1x Eşya 3 |
Bölüm 4: Yılan Mantosu İçin İdeal Efsunlar
Yılan Mantosu'nun 3 adet taş slotu mevcuttur. Yüksek seviye bonusları ve değişken bonusları sayesinde, efsun seçimi karakterinizi zirveye taşır.Temel (1-5) PvP Savunmaları
Bu zırha eklenebilen temel savunma bonusları en fazla +%15 oranına ulaşabilir:- Yakın Dövüş Savunmaları: Kılıç, Çiftel, Bıçak, Ok, Çan, Yelpaze ve Pençe Savunması.
- Elemental Dirençler: Rüzgar, Şimşek ve Ateş Direnci.
- Ek Faydalar: Saldırı Değeri +50, Hasar, HP ile absorbe edilecek +%10.
Efsun Kısıtlamaları (Neler Gelemez?)
Zırhın kendisinde zaten değişken bonus olarak yüksek Max. HP ve Büyüye Karşı Dayanıklılık gelebildiği için, bazı efsunlar tekrar gelemez:- Max. HP +2000: Bu efsun, Zodyak Zırhı örneğinde olduğu gibi, ekipmanın kendisinde önceden Max. HP varsa tekrar gelemez.
- Büyüye Karşı Dayanıklılık %15: Bu efsun, Siyah Çelik Zırh örneğinde olduğu gibi, ekipmanın kendisinde önceden varolan bir Büyüye Karşı Dayanıklılık efsunu varsa tekrar gelemez.
Gelişmiş (6-7) Nadir Bonuslar
Bu slotlara gelen bonuslar, zırhınızı en zorlu rakiplere karşı optimize eder:- Yüksek Büyü Direnci: Büyüye Karşı Direnç (Toplam Değer) +%15 gelebilir.
- Beceri Hasarı Direnci: Belirli becerilerin (Kılıç Çevirme, Kurt Nefesi vb.) hasarına karşı +%5 Direnç.
- Elemental Direnç Güçlendirmesi: Savaş sırasında 5 saniye boyunca element direnci alma şansı.
- Patron Direnci: Patronlardan Gelen Saldırı Hasarı ve Patronlardan Beceri Hasarı -%5 düşürülebilir.