Neler yeni
XenForo Bannerlar
Modern AdBlock Uyarısı

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rehber Ejder Süvari Giysisi Rehberi: Üretim, Basma ve Efsunlar

Fatih Bulut

Süper Üye
Dc
fatihbulut
Ejder Süvari Giysisi Rehberi: Üretim, Basma ve Efsunlar

Selam Ninja dostum! Metin2’de 90. seviyeye ulaştıysan, artık sıradan zırhları bir kenara bırakıp karakterini gerçek bir efsaneye dönüştürecek o zırhla tanışma vaktin geldi demektir: Ejder Süvari Giysisi. Sadece Ninjalar tarafından kuşanılabilen bu zırh, şu an oyunun en prestijli ve güçlü parçalarından biri.

İşte bu zırhı nasıl elde edebileceğinden en iyi efsun dizilimlerine kadar bilmen gereken her şey!

Ejder Süvari Giysisi Nereden Düşer?​

Bu zırhı doğrudan bir slottan düşürmek oldukça zordur, ancak şansını şu noktalarda deneyebilirsin:

• Sandıklar: Zırhın çıkma ihtimalinin olduğu en popüler yer Karanlığın Sandığı'dır. Ayrıca Hidra'nın Hazinesi, Jotun Thrym Sandığı ve Yohara Hazine Sandıklarından da elde edilebilir.
  • Karanlığın Sandığı Kimden Düşer? General Kappa, Triton, Rakshasa, Kral Vobba ve Lemur Prensi gibi güçlü patronlardan bu sandığı toplayabilirsin.

Üretim Rehberi: Hangi Yol Daha Mantıklı?​

Zırhı üretmek için iki farklı yolun var. Seçimini yaparken riskleri göz önünde bulundurmalısın:

1. Amiral Angmur Yolu (Garantici Yol): Ejderha Kayası Burnu’nda bulunan Amiral Angmur’a; +9 Siyah Rüzgar Takımı, 3 adet Eskrim Broşürü, 100 adet Enerji Parçası, 2 adet Kutsama Kağıdı ve 5.000.000 Yang götürmelisin. Bu yöntemin başarı şansı %100’dür ve eski zırhındaki tüm taşlar ile efsunlar yeni zırhına geçer.
  2. Jae-Seon Kim Yolu (Riskli Yol): +5 ve üzeri Siyah Rüzgar Takımı, 10 adet Kırmızı Ejderha Çeliği, 10 adet Altın Kumaş ve 10 adet Kıymetli Apolet istenir. Ancak dikkat! Bu yöntemde başarısız olma ihtimali vardır ve başarılı olsa bile eski zırhtaki efsunlar ile taşlar silinir.

+9'a Basma ve Değerler​

Ejder Süvari Giysisi, 90. seviyeden başlar ve +9 olduğunda 105. seviye bir zırha dönüşür. Zırhın en büyük avantajı, +9 seviyesinde hareket hızı cezasının %0 olmasıdır.

Geliştirme İçin Gerekenler: Bu zırhı basarken her seviyede belirli miktarda Enerji Parçası ve Yang istenir. Örneğin; +1 için 10 adet Enerji Parçası gerekirken, +9 için tam 200 adet gerekir.

+9 Seviyesindeki Değerler:

• Defans: 320
  • Büyüye Karşı Dayanıklılık: %25
  • Max. HP: %10
  • Taş Slotu: 3

En İyi Efsun ve Taş Kombinasyonu​

Zırhına Yaşam Taşı, Savunma Taşı ve Korunma Taşı gibi klasiklerin yanı sıra rakiplerin direncini kırmak için Büyü Bozma Taşı ekleyebilirsin.

Kovalaman Gereken Efsunlar (1-5):

• Savunmalar: Kılıç, Bıçak, Pençe ve Ok Savunması (Her biri %15).
  • Max. HP: +2000.
  • Saldırı ve Hız: +50 Saldırı Değeri ve %20 Büyü Hızı.
  • Absorbe: %10 HP Absorbe.
Nadir Bonuslar (6-7): Burada Ninja becerilerine odaklanmalısın. Suikast, Bıçak Çevirme veya Zehirli Bulut gibi yeteneklere gelen +%5 Beceri Hasarı seni düellolarda yenilmez yapar. Ayrıca "Patronlardan gelen hasarı %5 azaltma" efsunu da farm yaparken hayat kurtarır.

Ejder Süvari Giysisi+9, sadece bir zırh değil; bir Ninjanın üzerindeki en keskin ve en dayanıklı kabuktur. Doğru taşlar ve %100 üretim yoluyla bu zırhı elde ettiğinde, Ejderha Kayası’ndan Yohara’ya kadar her yerde adından söz ettirebilirsin!

Analoji: Bu zırhı kuşanmak, bir gölgenin bir ejderha derisiyle kaplanması gibidir; hem rüzgar kadar hızlı hem de bir kale kadar sarsılmaz olursun.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar