- Dc
- fatihbulut
Metin2 B. Ejderha Kutusu (Hafif) Nereden Düşer, Ne Çıkar?
Metin2’de Yohara kıtasının dondurucu rüzgarlarını arkasına alıp Alastor’un karşısına dikilen oyuncuların en büyük rüyalarından biri şüphesiz B. Ejderha Kutusu (hafif) sandığıdır. Kuzeyin o amansız ejderhası Alastor'un pençelerinden alınan bir hazine sandığı olarak tanımlanan bu özel ganimet, oyun sonu yılan ekipmanlarından premium dükkanlara kadar rüya gibi bir ödül havuzuna sahip.
Peki, bu değerli kutuyu nasıl elde edersiniz, içinden neler çıkar ve en önemlisi ticaret kısıtlamaları nelerdir? Kafanızdaki tüm soru işaretlerini yok edecek, tamamen doğal ve akıcı rehberimize gelin yakından bakalım.
Kutuyu envanterinize katabilmek için şu özel zindan başarılarını ve kaynak sandıkları kovalamanız şart:
Resmi Wiki'deki kısıtlama tablosuna göre bu kutunun hiçbir şekilde paylaşımına izin verilmiyor. Sandığın ticaret kuralları tam olarak şöyledir:
Kuzey Rüzgarı Derinlikleri'ndeki amansız Alastor mücadelelerinizde bol şans ve keyifli oyunlar dileriz!
Sandıktan çıkabilen yılan silahı üretim şablonlarıyla demircide üretebileceğiniz efsanevi "Yılan Kılıcı" ve "Yılan Yayı" gibi silahların tüm artı basma detaylarını ve temel özelliklerini internette araştırmamı ister misiniz?
Metin2’de Yohara kıtasının dondurucu rüzgarlarını arkasına alıp Alastor’un karşısına dikilen oyuncuların en büyük rüyalarından biri şüphesiz B. Ejderha Kutusu (hafif) sandığıdır. Kuzeyin o amansız ejderhası Alastor'un pençelerinden alınan bir hazine sandığı olarak tanımlanan bu özel ganimet, oyun sonu yılan ekipmanlarından premium dükkanlara kadar rüya gibi bir ödül havuzuna sahip.
Peki, bu değerli kutuyu nasıl elde edersiniz, içinden neler çıkar ve en önemlisi ticaret kısıtlamaları nelerdir? Kafanızdaki tüm soru işaretlerini yok edecek, tamamen doğal ve akıcı rehberimize gelin yakından bakalım.
B. Ejderha Kutusu (Hafif) Nereden Düşer?
Eğer bu sandığı normal haritalarda canavar keserek ya da klasik Metin taşlarını kırma yoluyla elde etmeyi düşünüyorsanız, ne yazık ki aradığınızı bulamayacaksınız. Çünkü resmi verilere göre bu sandığın canavarlardan veya Metinlerden doğrudan düşme ihtimali bulunmuyor.Kutuyu envanterinize katabilmek için şu özel zindan başarılarını ve kaynak sandıkları kovalamanız şart:
- Zindan Ödülü: Kuzey Rüzgarı Derinlikleri (Kolay) Başarı Ödülü kapsamında Alastor (Kolay) mücadelesini tamamlayarak doğrudan elde edebilirsiniz.
- Diğer Sandıklar: Şansınızı farklı kutulardan denemek isterseniz; Gizli Bonus Sandığı (A), Paralı Asker Ödülü (Kuzey Rüzgarı Zulası) ya da Teslimiyet (Ağır) Sandığı 3. Rütbe eşyalarını açarak da bu kutuya ulaşabilirsiniz.
Sandık İçeriği: İçinden Ne Çıkar?
B. Ejderha Kutusu (hafif), açan şanslı oyuncuya karakter gelişiminde çağ atlatacak çok zengin bir ganimet havuzu sunar. Sandığı açtığınızda şansınıza bağlı olarak elde edebileceğiniz tüm ödüller şunlardır:1. Yılan Silahı Üretim Şablonları
Oyunun en prestijli silah sınıflarını bizzat üretebilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm taslaklar bu sandıktan çıkabilir:- Yılan Kılıcı (Üretim), Yılan Büyük Kılıcı (Üretim), Yılan Bıçağı (Üretim) ve Yılan Hançeri (Üretim).
- Yılan Yayı (Üretim), Yılan Çanı (Üretim), Yılan Yelpazesi (Üretim) ve Yılan Pençesi (Üretim).
2. Nadide Geliştirme Malzemeleri
Silah ve eldivenlerinize artı basarken en çok arayacağınız, piyasası son derece pahalı olan değerli materyaller:- Ay Taşı, Titandiyoksit ve Akik.
- Parıltılı İnciler & İstiridye: Parıltılı Beyaz İnci, Parıltılı Mavi İnci, Parıltılı Kankırmızı İnci ve Parıltılı İstiridye.
- Kuzey Rüzgarı Parçaları: Kuzey Rüzgarı Silah Taşı (x10), Kuzey Rüzgarı Silah Taşı+ (x10), Kuzey Rüzgarı Eldiven Taşı (x5), Kuzey Rüzgarı Çarkı (x3) ve Kuzey Rüzgarı Ruh Taşı.
- Ejderha Parçaları: Beyaz Ejderha Pulu, Beyaz Ejderha Başı, İrade Topazı (x6) ve Kutsal Parça (120).
3. Simya, Pet ve Premium Dükkan Eşyaları
- Simya & Pet: Simya parlatmada kullanılan Ejderha Alevi (B) ile pet besini olan Protein Lokması.
- Premium Kolaylıklar: Pazarda işinizi inanılmaz kolaylaştıracak 7 Günlük Ticaret Camı ve 1 Günlük Kişisel Premium Dükkan.
- Diğer Destek Malzemeleri: Paralı Asker Lisansı, Geçit Bileti, Tamlığın Kitabı, Yetenek İksiri, Kötü Ruh Kovma Kağıdı, Auranın Ateş Runiği (100) ve tam 200 adet Süs Taşı.
4. Kutsamalar, Efsunlar ve Güç Taşları
- Arttırma Kağıdı, Efsun Nesnesi, Kutsama Küresi ve 3 adet Küçük Kutsama.
- Demirci Taşı, Gece Jediti ve Duman Jediti.
- Şeytanların Güç Taşı +4 ile Şeytanların Taşı +4.
- Duygu Çantası, Taş Sanatı Kitabı ve şifa/kutsama iksirleri (Ejderha/Yaşam/Sihir Kutsaması x3).
- Ayrıca ek bir ganimet kapısı aralayan Rastgele Sandığı.
Pazar Aramaları ve Çok Sıkı Ticaret Engelleri
Envanterinizdeki bu parlak kutuyu pazar veya oyun içi filtrelerde kolayca yönetmek isterseniz şu kategorileri aklınızda tutun:- Ticaret Camı araması yaparken: Diğerleri/Sandıklar-Kutular sekmesini kullanabilirsiniz.
- Ganimet Filtresi ayarlarken: Başka Eşya/Hediye Kutuları seçeneğini aktif etmeniz yeterlidir.
Resmi Wiki'deki kısıtlama tablosuna göre bu kutunun hiçbir şekilde paylaşımına izin verilmiyor. Sandığın ticaret kuralları tam olarak şöyledir:
- Satılamaz ve Ticaret Penceresinden başka bir oyuncuya verilemez.
- Pazar Penceresine konulamaz ve diğer oyunculara sergilenemez.
- Yere atılamaz (yere düşürülemez) ve depolarda saklanamaz.
- Envanterde üst üste stoklanamaz.
- Posta kutusu ile gönderilemez ve YZK (NPC) satıcılarına satılamaz.
Kuzey Rüzgarı Derinlikleri'ndeki amansız Alastor mücadelelerinizde bol şans ve keyifli oyunlar dileriz!
Sandıktan çıkabilen yılan silahı üretim şablonlarıyla demircide üretebileceğiniz efsanevi "Yılan Kılıcı" ve "Yılan Yayı" gibi silahların tüm artı basma detaylarını ve temel özelliklerini internette araştırmamı ister misiniz?