Neler yeni
XenForo Bannerlar
Modern AdBlock Uyarısı

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rehber Metin2 Büyük Canavar Taşı Nasıl Yapılır?

Fatih Bulut

Süper Üye
Dc
fatihbulut
Metin2 Büyük Canavar Taşı Nasıl Yapılır?

Metin2’de yüksek seviyeli haritalarda veya zindanlarda canavarlara karşı verdiğiniz hasarı zirveye taşımak istiyorsanız, standart +4 taşlar bir süre sonra yetersiz kalmaya başlayabilir. PvM (canavarlara karşı) hasarınızı ciddi oranda artıracak gizli bir güce ihtiyacınız varsa, aradığınız şey kesinlikle Büyük Canavar Taşıdır. Peki, bu nadir zihin taşı karakterinize ne katar, nasıl üretilir ve hangi kurallara tabidir? Gelin, lafı hiç uzatmadan tüm detaylara samimi bir şekilde göz atalım.

Büyük Canavar Taşı Ne İşe Yarar?​

Büyük Canavar Taşı, oyunda doğrudan silahlara eklenebilen ve başarılı bir şekilde takıldığında karakterinize tam +%12 Canavarlara Karşı Güç kazandıran oldukça nadir bir zihin taşıdır. Ancak bu taşı silahınıza yerleştirmeye çalışırken işlemin başarısız olabileceğini yani taşın kırılabileceğini kesinlikle aklınızda bulundurmalısınız.

Ayrıca çok kritik bir kuralı unutmamak gerekiyor: Eğer silahınızda halihazırda standart bir Canavardan Koruyan Taş mevcut ise Büyük Canavar Taşı'nı o silaha kesinlikle ekleyemezsiniz.

Büyük Canavar Taşı Nasıl Elde Edilir? (Üretim Rehberi)​

Bu değerli zihin taşını haritalardaki canavarları keserek, metin taşlarını kırarak veya sandık açarak doğrudan düşürme şansınız maalesef yoktur. Eşyayı elde etmenin tek yolu, gerekli malzemeleri toplayıp bizzat üretmektir.

Üretim işlemini gerçekleştirmek için Chi Usta isimli NPC'ye gitmeniz gerekir. Yanınızda götürmeniz gereken malzemeler ve üretim bedelleri ise tam olarak şunlardır:

• 1 adet Canavardan Koruyan Taş +4
  • 10 adet Ay Işığı Parçası
  • 10.000.000 Yang
  • 100 Gaya
Chi Usta'ya bu malzemeleri teslim ettiğinizde, Büyük Canavar Taşı'nı elde etme üretim şansınız %40'tır. Şansınız yaver giderse, PvM hasarınızı katlayacak o efsanevi taşı cebe indirirsiniz.

Arama Kolaylıkları ve Katı Ticaret Kuralları​

Büyük Canavar Taşı'nı envanterinizde yönetmek veya pazar aramalarında kolayca bulabilmek için şu sekmeleri kullanabilirsiniz:

• Ticaret Camı: Geliştirmeler/Zihin Taşları
  • Ganimet Filtresi: Arındırma/Zihin Taşı
Ancak "Gaya ve Yang biriktirip bol bol üretirim, pazarda satıp köşeyi dönerim" diye bir planınız varsa, oyun mekaniklerinin buna kesinlikle geçit vermediğini bilmelisiniz. Resmi verilere göre Büyük Canavar Taşı tamamen karakterinize zimmetlidir.

Bu taşın; satılması, yere düşürülmesi, depolanması, stoklanması, posta kutusuyla gönderilmesi, YZK'lara (NPC'lere) satılması, ticaret penceresinden birine verilmesi veya pazar penceresinde sergilenmesi tamamen engellenmiştir (No). Yani ürettiğiniz taşı sadece kendi silahınızı güçlendirmek amacıyla, bizzat kendiniz kullanmak zorundasınız.

Chi Usta'nın karşısında şansınızın yaver gitmesi ve silahınıza kırılmadan geçecek o muazzam %12'lik güçle haritaları darmadağın etmeniz dileğiyle, bol şans ve keyifli oyunlar!

👉 Chi Usta'nın yerini haritada bulmakta zorlanıyorsanız veya üretim için gerekli olan Gaya'yı en hızlı nasıl kasacağınızı merak ediyorsanız, sormaktan çekinmeyin!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar