Neler yeni
XenForo Bannerlar
Modern AdBlock Uyarısı

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rehber Metin2 Titan Kemer Nereden Düşer?

Fatih Bulut

Süper Üye
Dc
fatihbulut
Metin2 Titan Kemer Nereden Düşer?

Metin2'de 120. seviyeye ulaşıp oyunun en üst noktasına (end-game) adım attığınızda, karakterinizin defansını arşa çıkaracak ve hayatta kalma şansınızı zirveye taşıyacak o efsanevi eşya karşınızda: Titan Kemer. Savaşçı, Ninja, Sura, Şaman ve Lycan fark etmeksizin tüm sınıfların giyebildiği bu kemer, özellikle PvP ve lonca savaşlarında kritik anlarda ayakta kalmanız için muazzam bir dayanıklılık sağlar. Gelin, oyunun en güçlü kemerlerinden biri olan bu şaheseri nasıl elde edeceğinize ve özelliklerine samimi bir dille göz atalım.

Titan Kemer Nereden Düşer ve Nasıl Yapılır?​

Haritalarda saatlerce canavar keserek bu kemeri doğrudan elde edemezsiniz. Bu eşsiz kemere sahip olmanın iki temel yolu vardır:

• Sandıklar: Şansınıza sonuna kadar güveniyorsanız, kemeri doğrudan SungMa Hazine Sandığı içerisinden elde edebilirsiniz.
  • Üretim (Chi Usta): "Ben sandık aramakla uğraşmam, malzememi toplar eşyamı kendim basarım" diyorsanız, üretim için doğru adres Chi Usta'dır. Ancak baştan uyaralım; bu kemerin üretiminde başarısızlık oranı oldukça yüksektir ve ustanın başarı şansı sadece %30'dur. Chi Usta, üretim işlemi için sizden 10.000.000 Yang ve 100 Gaya ile birlikte şu zorlu malzemeleri talep eder: 30 adet Titan Plaka, 5 adet Parıltılı Beyaz İnci, 5 adet Parıltılı Mavi İnci ve 5 adet Parıltılı Kankırmızı İnci. (Not: Bazı kaynaklarda üretim aşaması veya artı basımı için Sağlam İp+ ve Sağlam Düğüm+ gibi ekstra materyallerin de kullanıldığı belirtilmektedir, deponuzu çeşitli tutmanızda fayda var.)

Özellikleri ve Kemer Envanteri Kapasitesi​

Titan Kemer'in oyundaki asıl ve temel işlevi, karakterinize yüksek defans (savunma) değerleri kazandırmasıdır. Kemer +0 seviyesindeyken size 15 ile 19 arası defans verirken, masraf edip de onu +9 seviyesine ulaştırdığınızda karakterinize tam 55 ile 59 arası ekstra defans sağlar.

Ayrıca bu kemerin oyuncular tarafından en çok sevilen yanlarından biri, sunduğu o devasa kemer envanteridir. +0 seviyesindeyken sadece 2 adet ek kemer yuvası sunan eşya, +9 seviyesine ulaştığında tam 30 adet ekstra yuva (slot) açarak size potlarınız ve eşyalarınız için inanılmaz bir taşıma kapasitesi sunar.

Değişken Bonuslar (Efsunlar) ile Fark Yaratın​

Titan Kemer'i diğer sıradan kemerlerden ayıran en büyük özellik, seviye atladıkça artan değişken bonus sistemidir. Kemerinizi +9 yaptığınızda karakterinize şu harika istatistikleri kazandırma şansınız vardır:

• PvP (Savaş) Odaklı Değerler: Rakiplerinize karşı %7 ile %8 arası Savaşçı, Sura, Ninja, Şaman veya Lycan savunması.
  • Dayanıklılık: Max. HP (+1.200 ile +1.500 arası) veya Max. SP (+800 ile +1.200 arası).
  • PvE (Farm) Odaklı Değerler: Canavarlara Karşı Güç (%7-%8), EXP Bonus Şansı (%7-%8) veya İki Kat Yang Düşürme Şansı (%7-%8).
Demirci Masrafları: Elbette bu kadar güçlü bir eşyayı basmanın bedeli de ağırdır. Kemerinizi demircide geliştirirken her seviye için artan miktarlarda Yang istenir. Başlangıçta 450.000 Yang ile başlayan bu serüven, son seviyelere doğru tek bir artı basma denemesinde 1.920.000 Yang'a kadar çıkarak cüzdanınızı bir hayli zorlar.

Malzemelerinizi toplayın, Chi Usta'ya bir selam verin ve arenada rakiplerinize kök söktürecek Titan Kemerinizin tadını çıkarın. Şimdiden bol şans ve keyifli oyunlar!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar