Neler yeni
XenForo Bannerlar
Modern AdBlock Uyarısı

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Genel Konular Yeni laptop bakıyorum varmı aklınızda önerebileceğiniz

Anyturtle2

Süper Üye
Arkadaşlar hem taşıması çok yormayacak beni hem de oyunlarda sıralama altına düşmeyeceğim bir laptop öneriniz var mı?

Nixonsboy1

Süper Üye
Kral ben yaklaşık 2 aydır Excalibur G915 kullanıyorum. Alırken çok araştırmamıştım ama şu ana kadar memnunum. En sevdiğim taraflarından biri alüminyum dayanıklı kasası oldu, hem sağlam hissettiriyor hem de ağır durmuyor. Oyuncu laptopuna göre taşırken rahatsız da etmiyor.
oyun tarafında da performansı gayet iyi. özellikle güçlü turbo soğutma sistemiyle uzun süre oyun oynadığım zamanlarda bile ısınma yaşamadım. Fanlar verimli çalışıyor ekranı da 165 Hz olduğu için görüntü oldukça akıcı vallaha FPS oyunlarında hareketleri daha rahat takip ediyorum. Bir de 350 nit parlaklık sayesinde renkler ve görüntü netliği hoşuma gitti. Benim kullandığım süre boyunca ne donma ne de can sıkıcı bir problemle karşılaştım.

Anyturtle2

Süper Üye
Güzelmiş hocam. Peki senin kullandığın modelde RAM ve ekran kartı ne var?

Nixonsboy1

Süper Üye
Bendeki modelde 32 GB RAM ve 1 TB SSD var. Ekran kartı tarafında da RTX serisi kullanıyorum. G915'in farklı donanım seçenekleri bulunuyor zaten bütçene göre tercih edebilirsin. Ben genel olarak güçlü soğutması, dayanıklı kasası ve 165 Hz ekranı nedeniyle memnun kaldım. oyun odaklı bir laptop bakıyorsan G915e göz at derim kral

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar